skip to Main Content

VACATURES ARESS
ZOEKT TOPPERS
Aressgroep is een bedrijf met diverse takken van sport en heeft
meerdere monteurs in dienst in verschillende branches zoals:
projectmatige schilderwerken, technische dienst, schoonmaak- en
renovatiewerkzaamheden zowel in de nieuwbouw als in bestaande panden.
Het gaat om bonnenwerk of kleine projecten.
BEKIJK ONZE VACATURES

VACATURE 1/1

Projectleider Renovatie en Afbouw

Als projectleider houd je nauw contact met de opdrachtgever over details en uitvoeringstechnische zaken. Als dat nodig blijkt, draag je alternatieve oplossingen aan. Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken en productie gereed maken van opdrachten. Verder houd je je bezig met het produceren en verwerken van offertes, het signaleren van meer- en minderwerk en de kostenopgave hiervan. Naast contact met klanten heb je als projectleider ook contact met leveranciers.

Wat zoeken wij: ·

 • Je hebt ervaring met projecten en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
 • Je hebt een technische of bouwkundige achtergrond
 • Sterk conceptueel vermogen en je kunt uitstekend planmatig werken
 • Een Team player die goed en duidelijk communiceert
 • Neemt graag initiatief, bent overtuigend, zelfstandig en besluitvaardig
 • Een collega die zijn/haar verantwoordelijkheid neemt, dus geen 9-tot-5-mentaliteit

Wat wij bieden: 

 • Aress Groep is een dynamisch bedrijf met legio aan ontplooiingskansen
 • samenwerking met een team bouwkundige collega’s ·
 • Een leerzame en uitdagende functie met grote verantwoordelijkheden ·
 • Een topsalaris met doorgroeimogelijkheden ·
 • We werken allemaal hard, maar nemen zeker regelmatig tijd voor gezelligheid 🙂 ·
 • En, je krijgt alle benodigde spullen om je werk top te kunnen uitvoeren zoals een bedrijfsauto, telefoon, laptop etc.

Interesse?

Stuur dan snel jouw motivatie en curriculum vitae door, want wellicht kun je al snel aan de slag. Wil je meer weten over deze vacature neem dan contact op met Richard Vogt, 06-42186161.

Werken bij Aressgroep is werken binnen een internationaal bedrijf waar flexibiliteit en loyaliteit hoog in het vaandel staan. Met onze zeer goede reputatie en inmiddels ruim 10 jaar ervaring zijn we een bedrijf van formaat. We zoeken altijd naar de juiste oplossing voor onze klant. Met een enthousiaste, betrokken en gekwalificeerde groep medewerkers is Aressgroep een kwaliteitsgerichte organisatie waar je alle ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen.

Aressgroep is gespecialiseerd in schoonmaak, onderhoud en bouw & renovatiewerken in Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hoofddorp

DIRECT SOLLICITEREN?

Indien je direct op deze functie wilt solliciteren kun je online het sollicitatieformulier invullen. Na je sollicitatie ontvang je een ontvangstbevestiging. Wij zullen deze zo snel mogelijk in behandeling nemen.

Indien je op solliciteer klikt, ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in onze database. Je geeft tevens toestemming voor een online antecedentenonderzoek. Deze gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld en uitsluitend gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden.

Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Wij zullen je gegevens direct verwijderen uit onze database zodra je daarom vraagt. In het kader van de Wet Persoonsgegevens worden je gegevens een jaar na afronding van de sollicitatieprocedure in ieder geval verwijderd uit onze database.

  Back To Top